Info & Clubs

BELANGRIJKE INFO

TRAINING

  • Elke dinsdagavond van 20u-21u30, Sportpark Ruggeveld. Vanaf 1 november tot begin maart zullen de trainingen echter een half uurtje vroeger starten, namelijk 19u30-21u.


LIDGELD SEIZOEN 2018-2019

  • De betalingen dienen te gebeuren rekeningnummer BE89 9792 4157 6885 op naam van Molly Blooms FC, mededeling: +NAAM SPELER+
  • Bedrag: €110


AFWEZIGHEDEN

Afwezigheid moet doorgegeven worden ten laatste donderdagavond voor de wedstrijd!

  • xx


NUTTIGE LINKS:

  • www.vriendenclubsantwerpen.be

GALLERY

TERREINEN VAN DE TEGENSTANDERS

AMBER E

Floralienlaan 111, 2600 Berchem.

Van op de binnensingel Antwerpen te Berchem aan de kerk en gebouw AXA, de Grote Steenweg nemen richting Mortsel.De Ring oversteken en aan de eerste lichten rechtsaf (Elisabethlaan). Daarna tweede straat rechts (Koninklijkelaan) en dan derde rechts (Floraliënlaan) indraaien. Vervolgens links de inrit van het Nachtegalenpark nemen en halverwege de weg rechts inslaan, pijlen “Melkerij” blijven volgen tot aan de terreinen.

KLEUREN - trui: azuurblauw, broek: wit


BH LJILJANI

Stabelino, Ruggeveldlaan, 2100 Deurne.

Terrein is gelegen achter de voormalige ski-en ijspiste aan de Ruggeveldlaan te Deurne. Kleine weg nemen naast de ijspiste en rijden tot aan het einde. Kleine weg vlak voor Taverne De Haas is afgesloten!

KLEUREN - trui: geel/blauw - broek: blauw


BRIK PELE

Sporthal Hove, Paul van Ostaijenlaan 6, 2540 Hove.

Terrein aan de sporthal naast het gemeentehuis. Komende van Antwerpen/Berchem via de Grotesteenweg en Antwerpsestraat (N1), voorbij het centrum van Mortsel richting Mechelen volgen. Aan het kruispunt N1 Edegem-Hove, links draaien (Edegemsestraat en Kapel

KLEUREN - trui: blauw, broek: blauw


BRISTOL BOYS

Gemeentelijk B terrein, Beukenlaan, 2850 Boom.

Baan A12 Antwerpen-Brussel, komende uit de richting Antwerpen, tijdig de zijrijbaan nemen. Aan het kruispunt met de Delhaize en wegwijzer ziekenhuis H.Familie links afslaan. Betreft ’s Heerenbaan. Deze blijven volgen en de derde straat rechts inslaan (Beukenlaan). Aan de rechterkant in het park ligt het terrein.

KLEUREN - trui: bmauw/wit, broek: blauw


DE PELIKAAN

F.C. Halle, Lotelinglaan 3, 2980 Halle Zoersel.

Vanaf Wijnegem de baan naar Schilde nemen (N12 - Turnhoutsebaan). Door het centrum van Schilde en daarna aan de eerste verkeerslichten rechts de Eikenlaan nemen (Taverne De Toverfluit). Deze 3 km. blijven volgen (Driesheide, Halle Dorp). Eens voorbij de kerk van Halle eerste zijstraat links nemen (Brakenberg). Terreinen bevinden zich rechts. Parkeergelegenheid tegenover ingang terreinen.

KLEUREN - trui: rood, broek: zwart


FC ROOIENHOEK

Sportcomplex Groenenhoek, Ruimtevaartlaan 20, 2100 Deurne.

Sportcomplex Groenenhoek (voorheen Concorde), Ruimtevaartlaan Deurne. Komende van het post sorteercentrum Berchem de Ring oversteken en schuin de Gitschotelei nemen. Aan Te Boelaerpark voorbij de verkeerslichten en vervolgens tweede straat rechts (Vosstraat) nemen, vervolgens de tweede straat links en 300m verder rechts ligt het terrein (aan tennisterreinen).

KLEUREN - trui: donkerrood, broek: donkerblauw


SIFRA

Sportcentrum Peerdsbos, Bredabaan 31, 2930 Brasschaat.

Vanuit Merksem richting Kapellen / Brasschaat. Aan de verkeerslichten rechts richting Brasschaat nemen en voorbij de rode lichten eerste straatje rechts. Inrit staat aangegeven.

KLEUREN - trui: zwart, broek: zwart


THE RAPIDO S

Sportcentrum Hillincrode, Hulgenrodestraat 6, 2150 Borsbeek

Wegwijzer: In het centrum te Borsbeek aan de verkeerslichten de Akkerdonkstraat nemen. Deze teneinde rijden, dan aan de lichten even rechts en eerste straat links. Iets verder aan de rechterkant ligt het terrein. Vanaf rondpunt Wommelgem richting Mortsel rijden. Aan de tweede verkeerslichten links richting Wommelgem / Ranst en vervolgens na de eerste verkeerslichten de eerste straat rechts (Kleding Lenders- Schanslaan). Dan aan de tweede verkeerslichten links en 50m. verder ligt rechts het terrein.

Gelieve op het gedeelte van de Schanslaan voorbij de lichten te parkeren en niet in de Hulgenrodestraat!

KLEUREN - trui: goud, broek: zwart


VK GEEL ZWART 89

Ponderosa, Monnikenhofstraat 42, 2040 Berendrecht.

Ring Antwerpen, naar A12 richting Bergen Op Zoom, afrit Berendrecht. Vervolgens naar rechts, na 200m terug naar rechts (pijl Ponderosa VK GEEL-ZWART 89).

KLEUREN - trui: geel/zwart, broek: zwart


VOORCED

SCHOTEN SK, Kasteeldreef, 2900 Schoten.

De terreinen van voetbalclub Schoten SK zijn gelegen in het Gemeentepark van Schoten. U kan de terreinen op twee manieren bereiken : U gebruikt een GPS systeem en komt vanuit de richting Oost-Vlaanderen of Brabant, dan tikt U het volgende in : Braamstraat - 2900 Schoten. U gebruikt een GPS systeem en komt vanuit de richting Nederland, dan tikt u het volgende in : Kasteeldreef - 2900 Schoten. U kan uw wagen parkeren in de Kasteeldreef of op de parking van de Riddershoeve. Als U van de Hoogmolenbrug (over het Albertkanaal) komt, beneden direct links en iets verder op uw linkerkant is een grote parking. Opgelet ! Het is absoluut verboden om met de wagen in het park te rijden!

KLEUREN - trui: lichtgroen, broek: zwart

Copyright @ Molly Blooms 2019